Nikolić i Putin potvrdili prijateljstvo dveju zemalja

© Fotohost-agentstvo. / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin dočekuje delegacije i počasne goste
Predsednik Rusije Vladimir Putin dočekuje delegacije i počasne goste - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednici Srbije i Rusije, Tomislav Nikolić i Vladimir Putin, potvrdili su u razgovoru u Moskvi prijateljstvo i razumevanje koji postoji između ovih zemalja i želju da se saradnjom i zajedničkim naporima izbore za bolji život svih građana.

Nikolić se, kako je danas saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, sinoć po drugi put u poslednje dve nedelje, sreo sa Putinom na prijemu koji je ruski predsednik organizovao za šefove državnih delegacija koje prisustvuju vojnoj paradi povodom 70 godina pobede nad fašizmom.

Gardisti vojske Srbije u Moskvi - Sputnik Srbija
Predsednik Nikolić pozdravio srpske gardiste u Moskvi

Prijateljstvo i razumevanje koji postoje između Srbije i Ruske Federacije potvrđeni su još jednom u razgovoru dvaju predsednika, kao i želja da se „saradnjom i zajedničkim naporima izborimo za bolji život svih naših građana, kao što su se naši preci zajedno izborili za slobodu u kojoj danas naši narodi žive“, navodi se u saopštenju.

Predsednik Nikolić o Danu pobede - Sputnik Srbija
Predsednik Nikolić o Danu pobede (video)

Nikolić je jutros prisustvovao vojnoj paradi na Crvenom trgu u Moskvi, po kom su, uz vojnike Ruske Federacije i vojnike brojnih drugih zemalja, defilovali i pripadnici Garde Vojske Srbije, koji su u Moskvu upućeni naredbom predsednika Republike.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala