- Sputnik Srbija
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Palma gradi vodopad za opuštanje i lečenje psihičkih problema

© Foto : Youtube/Kurir (screenshot)Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma - Sputnik Srbija
Pratite nas
Oni koji dođu u Jagodinu razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković i naglasio da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme.

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma kaže da se u Jagodini gradi najveći veštački vodopad na Balkanu, koji će biti završen do kraja meseca.

„Ne mogu vam objasniti slikovito kako će izgledati, ali sam siguran da će to biti jedna od najboljih turističkih atrakcija u Srbiji i na Balkanu“, rekao je Marković. 

Oni koji dođu u Jagodinu razgledaće vodopad, slikaće se pored njega, rekao je Marković i naglasio da će uz vodopad posetioci moći da se opuste i reše svoje psihičke probleme.

Odgovarajući na pojedine kritike što je izgrađena fontana, Marković je rekao da će fontana „proizvoditi turiste“.

„Svakog dana je puno turista, zahvaljujući fontani koju smo napravili. Ne postoji takva fontana u Srbiji“, ocenjuje Marković.

Fontana u Izletištu „Potok“, otvorena je 30. aprila, ima oblik jagode i nalazi se u neposrednoj blizini Akva parka, Zoo-vrta i Muzeja voštanih figura.

Pored navedenih atrakcija, Dragan Marković Palma pokrenuo je u Jagodini originalne projekte: subvencije za penzionere, bebe i mlade bračne parove, besplatna putovanja po svetu za uspešne studente, letovanje u Grčkoj za 38 neženja i 100 devojaka iz 46 gradova u Srbiji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala