Krimska tužiteljka predvodi bataljon na paradi

© Sputnik / Taras LitvinenkoNatalija Poklonskaja
Natalija Poklonskaja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kao što se svaka ruska regija priprema da organizuje svoju paradu Pobede i tako posmatračima omogući nezaboravan događaj, Krim će ove godine istupiti sa svojom najlepšom damom u uniformi — glavnom tužiteljkom Natalijom Poklonskom.

Ruska republika Krim se, između ostalih, priprema da organizuje paradu Pobede na svoj način. To će biti druga parada od ujedinjenja sa Rusijom.

Ove godine se obeležava 70. godišnjica pobede u Drugom svetskom ratu, pa će samim tim sve biti grandiozno.

© Sputnik / TARAS LITVINENKOObeležavanje Dana pobede u ruskim regionima
Obeležavanje Dana pobede u ruskim regionima - Sputnik Srbija
Obeležavanje Dana pobede u ruskim regionima

Pored modernog naoružanja i opreme, poluostrvo ima i sopstveno tajno oružje — tužioca i ljubimicu interneta Nataliju Poklonsku.

Poklonska će predvoditi bataljon tužilaca, koji će marširati u paradi veterana i savremenih jedinica za sprovođenje zakona.

„Naš bataljon pojedinačnih tužilaca aktivno učestvuje na paradi“, rekla je Poklonska za medije.

Ona je dodala da njena porodica tradicionalno obeležava Dan pobede i da će ona nastaviti da ga slavi sa svojom porodicom i nakon parade.

Poklonska (35) je glavna tužiteljka od 25. marta 2014. godine. Zbog simpatičnog izgleda i jedinstvene uniforme postala je internet senzacija, kao i ikona mnogih japanskih karikaturista i animatora koji su oduševljeni njenom lepotom.

© Sputnik / TARAS LITVINENKONatalija Poklonska
Natalija Poklonska - Sputnik Srbija
Natalija Poklonska

Njeni obožavaoci postavljali su na internet crteže u manga stilu japanskih animatora i video-snimke, što je privuklo pažnju međunarodnih medija.

Zanimljiva je činjenica da se njen rođendan poklapa sa danom kada su Krim i Vlada Rusije potpisali sporazum o ponovnom ujedinjenju prošle godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala