Vučić: Nemam vremena za prosutu kafu

© AP Photo / Darko VojinovicAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nema vremena da se bavi time „da li je neko prosuo kafu ili nije“ i da ne razume zašto je to u Srbiji važnija tema od sastanaka sa najznačajnijim ljudima u Evropi.

Na pitanje novinara u Subotici da prokomentariše polemiku između savetnice predsednika države Stanislave Pak i potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović u vezi sa incidentom na avionu kojim je predsednik Srbije krenuo za Vatikan, Vučić je rekao da nema vremena za bacanje niti će ga ikad imati, preneo je Tanjug.

Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Vučić: Ne dam pare za novi državni avion

„Niti imam vremena, niti mi je moguće da se time bavim da li je neko prosuo kafu ili nije. Toliko radim da sam zadovoljan angažmanom i marljivošću, iako rezultatima možete uvek biti zadovoljniji. Vremena za bacanje nemam, niti ću ga ikada imati“, rekao je Vučić.

Dodao je da ne razume zašto je ta tema bila od većeg značaja nego niz sastanaka državnog vrha sa najvažnijim ljudima u Evropi.

„Očigledno da su u našoj zemlji ogovaranja i tračevi mnogo lakša i važnija tema nego ozbiljan i težak, naporan rad“, rekao je Vučić.

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala