Ovo su najlepše žene Rusije

Pratite nas

Pedeset najlepših žena Rusije učestvovalo je na finalnom takmičenju izbora za Mis Rusije 2015. godine, koje je 18. aprila održano u Moskvi. Titulu najlepše ponela je dvadesetjednogodišnja Sofija Nikitčuk iz Jekaterinburga.

© Sputnik / Evgenya Novozhenina / Uđi u bazu fotografijaMis Rusije Sofija Nikitčuk (u sredini) je studentkinja odseka za slobodnu umetnost Uralskog univerziteta. Drugo mesto osvojila je osamnaestogodišnja Vladislava Evtučenko iz Čite, dok je treće mesto pripalo dvadesetjednogodišnjoj Anastasiji Najdenovoj iz Voronježa.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
1/12
Mis Rusije Sofija Nikitčuk (u sredini) je studentkinja odseka za slobodnu umetnost Uralskog univerziteta. Drugo mesto osvojila je osamnaestogodišnja Vladislava Evtučenko iz Čite, dok je treće mesto pripalo dvadesetjednogodišnjoj Anastasiji Najdenovoj iz Voronježa.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaFinalistkinja Evgenija Pučinskaja iz Republike Karelije se priprema za nastup. Pedeset takmičarki je učestvovalo u finalu izbora za mis, a po prvi put u istoriji, učestvovale su i devojke sa Krima - iz Simferopolja, Sevastopolja i Kerča.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
2/12
Finalistkinja Evgenija Pučinskaja iz Republike Karelije se priprema za nastup. Pedeset takmičarki je učestvovalo u finalu izbora za mis, a po prvi put u istoriji, učestvovale su i devojke sa Krima - iz Simferopolja, Sevastopolja i Kerča.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaJedna od finalistkinja Kristina Odincova iz Saratova vrši pripreme za takmičenje. Nakon prvog kruga žiri je izabrao 20 učesnica, a nakon drugog je ostalo samo deset devojaka. Žiri je na kraju izabrao tri najlepše devojke.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
3/12
Jedna od finalistkinja Kristina Odincova iz Saratova vrši pripreme za takmičenje. Nakon prvog kruga žiri je izabrao 20 učesnica, a nakon drugog je ostalo samo deset devojaka. Žiri je na kraju izabrao tri najlepše devojke.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaFinalistkinje ovog prestižnog takmičenja se predstavljaju sudijama i publici.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
4/12
Finalistkinje ovog prestižnog takmičenja se predstavljaju sudijama i publici.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaBivša mis Univerzuma Oksana Fedorova (u sredini) pre finalnog dela takmičenja. Ove godine, program je skraćen na 1 sat i 45 minuta, pa je ceremonija bila dinamičnija i življa.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
5/12
Bivša mis Univerzuma Oksana Fedorova (u sredini) pre finalnog dela takmičenja. Ove godine, program je skraćen na 1 sat i 45 minuta, pa je ceremonija bila dinamičnija i življa.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaTokom finala devojke su se tri puta pojavile na sceni - u bikiniju, koktel i večernjim haljinama.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
6/12
Tokom finala devojke su se tri puta pojavile na sceni - u bikiniju, koktel i večernjim haljinama.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaDruga pratilja Anastasija Najdenova iz Voronježa. Pobednica kao nagradu dobija automobil i 60.000 dolara.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
7/12
Druga pratilja Anastasija Najdenova iz Voronježa. Pobednica kao nagradu dobija automobil i 60.000 dolara.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaPrva pratilja Vladislava Evtučenko iz Čite. Mis Rusije Sofija Nikitčuk će predstavljati Rusiju na izboru za mis sveta, kao i na izboru za mis univerzuma.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
8/12
Prva pratilja Vladislava Evtučenko iz Čite. Mis Rusije Sofija Nikitčuk će predstavljati Rusiju na izboru za mis sveta, kao i na izboru za mis univerzuma.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaMis Rusije 2014. godine Julija Alipova se obraća se publici. Sofiji Nikitčuk ovo nije prva titula, s obzirom da je prošle godina osvojila titulu najlepše devojke Jekaterinburga.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
9/12
Mis Rusije 2014. godine Julija Alipova se obraća se publici. Sofiji Nikitčuk ovo nije prva titula, s obzirom da je prošle godina osvojila titulu najlepše devojke Jekaterinburga.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaMis Rusije Sofija Nikitčuk (levo) kada je sazanala da je osvojila titulu najlepše. Drugoj i treće plasiranoj devojci biće dodeljena bespovratna sredstva za studije u bilo kojoj zemlji širom sveta.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
10/12
Mis Rusije Sofija Nikitčuk (levo) kada je sazanala da je osvojila titulu najlepše. Drugoj i treće plasiranoj devojci biće dodeljena bespovratna sredstva za studije u bilo kojoj zemlji širom sveta.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaSofija Nikitčuk je rekla da je očekivala pobedu, kao i da je ponosna na svoje obrazovanje.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
11/12
Sofija Nikitčuk je rekla da je očekivala pobedu, kao i da je ponosna na svoje obrazovanje.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaMis Rusije je izjavila da će nakon što diplomira nastaviti da se školovanje.
Ovo su najlepše žene Rusije - Sputnik Srbija
12/12
Mis Rusije je izjavila da će nakon što diplomira nastaviti da se školovanje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala