Pet povređenih u novim incidentima u Kosovskoj Mitrovici

© Flickr / Marco FieberMost na Ibru, Kosovska Mitrovica
Most na Ibru, Kosovska Mitrovica - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pet osoba, tri albanske i dve bošnjačke nacionalnosti povređene su danas posle podne u Kosovskoj Mitrovici, kada su na njih nasrnuli nepoznati napadači.

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je pet osoba povređeno u tri odvojena incidenta koja su se dogodila u centru severnog dela grada, prenose mediji u Srbiji.

„Prvo je oko 13 časova pretučen maloletni Albanac u centru grada ispred jednog od kafića, da bi nešto kasnije još dva Albanca zadobila lakše povrede, kada su na njih nasrnuli zasada neidentifikovani napadači“, rekao je Hoti.

Kosovska Mitrovica - Sputnik Srbija
Suspendovani policajci posle ranjavanja Srbina

Za nepuna dva sata dogodio se i treći incident, kada su na kružnom toku u centru Mitrovice povređena dva studenta bošnjačke nacionalnosti iz Novog Pazara koji studiraju u Kosovskoj Mitrovici.

„Moguće je da su napadi na Albance odgovor na ranjavanje srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici, koji se dogodio u četvrtak veče, a kada je u pitanju napad na studente iz Novog Pazara ne možemo ni da pretpostavimo šta je motiv“, kazao je Hoti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala