Rogozin o kritici Rusije u zapadnim medijima: „buržuji u panici“

© Sputnik / Jekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaDmitrij Rogozin
Dmitrij Rogozin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin sa ironijom je prokomentarisao na svojoj Fesjbuk stranici članak češkog lista Refleks kojem se navodi da su dve glavne pretnje za Zapad – „ruski imperijalizam i preseljenje muslimanskih masa“.

Bez obzira što je naša ekonomska situacija, kao i pre, bolja nego u Rusiji, istorija nas uči da je, ne jednom, ekonomski slabiji protivnik pobeđivao ekonomski jačeg. Što se tiče vojne sfere, to naš, ionako slabi položaj slabi još više… Nešto su buržuji u panici, napisao je Dmitrij Rogozin, citirajući deo članka iz Refleksa.

Autor članka je zabrinut timE što EU liči na „kolos sa glinenim nogama i uskoro može prestati da postoji, jer je slab kako u ekonomskoM, tako i u vojnom planu. U savremenom evropskom društvu ne postoji želja da  se živi i umre za buduća pokolenja, konstatuje Refleks. 

U vezi s tim, posebna pretnja za EU je ambicija i vojna snaga Rusije koja je u porastu, masovna emigracija iz muslimanskih zemalja, zajedno sa širenjem najradikalnijih formi islama, navodi se u članku.

"Nesmotrя na to, čto naša эkonomičeskaя situaciя po-prežnemu lučše, čem v Rossii, istoriя učit nas tomu, čto ne raz эkon…

Posted by Dmitry Rogozin on Thursday, 2 April 2015

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala