Anonimusi prete Izraelu „hakerskim holokaustom“ (video)

Pratite nas
Hakerska grupa „Anonimusi“ zapretila je da će 7. aprila u Izraelu izazvati „elektronski holokaust“ kako bi „izbrisala“ tu zemlju iz sajber prostora.

Uz snimke sukoba u Gazi, hakerska grupa „Anonimusi“ najavljuje da će izbrisati Izrael iz sajber prostora kao i da će 7. aprila 2015. biti elektronski holokaust, prenela je Raša tudej.

Na video-snimku pod nazivom „Poruka Anonimusa Izraelu“ vidi se čovek u odelu sa maskom koji čita govor upućen „glupim cionističkim entitetima“ i preti obaranjem servera i veb-sajtova koji pripadaju vladi, vojsci i bankama.

„Vraćamo se da vas ponovo kaznimo za vaše zločine na palestinskim teritorijama“, glasi poruka na engleskom jeziku sa arapskim prevodom.

„Sve što vidimo je nastavak agresije, bombardovanja, ubijanja i otmica palestinskog naroda, kao u prošlom ratu protiv Gaze 2014. godine“, dodaje se u poruci i tvrdi da Anonimusi „neće sedeti skrštenih ruku dok strane zemlje ćute i neće da odgovore na zločine protiv čovečnosti“.

Na video-snimku se vidi i ponovo izabrani izraelski premijer Benjamin Netanjahu u nekom ratnom brifing centru i čuje se pretnja:

„Kao što je ranije obećano, nastavićemo da elektronski napadamo dok narod Palestine ne bude slobodan“.

„Anonimusi“ su pokretali sajber napade na Izrael u prošlosti, počevši od 2012. godine za vreme sukoba u Pojasu Gaze.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala