Vulin: Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada

Pratite nas
Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas u Nišu da bi stanje u Grčkoj bilo mnogo drugačije da je imala svog Aleksandra Vučića.

Da je naša bratska Grčka pre sedam godina kada je počela kriza imala na čelu svoje Vlade jednog Aleksandra Vučića, ne bi bila u ovako teškoj situaciji kao što je danas, jer bi na vreme razumela šta znači štednja i šta znači rad, kazao je Vulin.

On je, na Izbornoj konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista u Narodnom pozorištu u Nišu, rekao da bi i Srbija danas bila bolje mesto za život da je ranije počela da radi i da štedi.

Stanje u oblasti socijale je veoma teško, ali ne zbog toga što je levica neradna i što ne želi red i rad, već zbog toga što je levica došla na vlast u zemlji koja je pljačkaškom privatizacijom uništena temeljno i namerno, kazao je Vulin.

On je rekao da uprkos zatečenom teškom ekonomskom stanju i štednji na svim poljima“, aktuelna vlast nije smanjila izdatke za tuđu negu i pomoć, za dečije dodatke i ostala socijalna davanja.

Da nismo počeli da radimo ovo što radi Vučićeva Vlada mi ne bismo imali para da isplatimo ni plate ni penzije, prodali bismo sve što imamo, i ostavili bismo jad i bedu budućim generacijama, rekao je Vulin.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala