Putin: Dosadno je bez tračeva (video)

© Sputnik / Michael KlimenyevVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Da li ste videli predsednika potpuno slomljenog paralizom kog su zarobili generali? Tek što je doleteo iz Švajcarske, gde se, kako je poznato, ’porađao‘“, našalio se danas Peskov, Putinov pres-sekretar.
RIA Novosti prenose da je Putin na pitanje novinara o njegovom zdravlju, rekao da bez spletkarenja ne bi bilo interesantno.

„Bez tračeva bi bilo dosadno“, rekao je Putin.

Nepojavljivanje Putina u javnosti prethodnih dana dovelo je do prave eksplozije medijskih spekulacija, uključujući i glasine o njegovom zdravlju.

Predsednik Rusije Vladimir Putin pojavio se prvi put u javnosti nakon „misterioznog nestanka“ od desetak dana, na sastanku sa predsednikom Kirgistana Almazbekom Atambajevim.

Predsednik Kirgistana je danas pobio sve glasine o zdravlju ruskog predsednika, rekavši da on (Putin) ne samo da je na nogama, već i da vozi svoje goste.

„Putin me je upravo provozao po gradu. Eto, čisto da ne bude glasina“, rekao je Atambajev tokom sastanka u Sankt Peterburgu.

Atambajev kaže da su spekulacije o zdravlju ruskog predsednika nepotrebne.

„Predsednik Rusije ne samo da hoda, on vozi svoje goste, upravlja kolima“, rekao je Atambajev.

Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov nabrojao je sve glasine koje su se u poslednje vreme pojavile u medijima.

„Da li ste videli predsednika potpuno slomljenog paralizom kog su zarobili generali? Tek što je doleteo iz Švajcarske, gde se, kako je poznato, 'porađao‘", našalio se danas Peskov“.    

Putin na paraglajdingu - Sputnik Srbija
Gde je nestao Putin

„Da, i on je bio među generalima koji su zarobili Putina“.

Peskov je rekao i da Kremlj više neće komentarisati Putinovo zdravstveno stanje.

„Mi smo deset puta rekli da nećemo govoriti o tome. Što više pričamo, sve je više glasina“, ponovio je Peskov.

Atambajev i Putin će na sastanku razgovarati o ključnim pitanjima u jačanju bilateralne saradnje u oblastima trgovine, investicija, kulture i humanitarnim pitanjima, kao i energiji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala