Američki analitičar poziva na ubijanje Rusa u Ukrajini (Video)

© Foto : Screenshot/Vojni analitičar Bob Skejls na Foks njuzu
Vojni analitičar Bob Skejls na Foks njuzu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sjedinjene Američke Države moraju pomoći Kijevu da likvidira što više ruskih vojnika „koji su duboko u ukrajinskim rovovima“, kaže vojni analitičar Bob Skejls.

On smatra da se tok dešavanja u Ukrajini jedino može promeniti „ubijanjem Rusa“, ističući da čak ni mediji koji se, kako kaže, nalaze pod Putinovom kontrolom „ne bi mogli da sakriju činjnicu da se tela kući vraćaju u vrećama“.

Skejls je u emisiji na Foks njuzu rekao i da raspoređivanje tri hiljade američkih vojnika u Istočnoj Evropi neće imati nikakvog efekta.

Američki general-major u penziji smatra da bi američka intervencija u Ukrajini trebalo da uključuje i prosipanje ruske krvi.

Robert Skejls, general-major Sjedinjenih Američkih Država u penziji i vojni analitičar Foks njuza, dao je svoje mišljenje o umešanosti SAD u Ukrajini, rekavši da je „jedini način na koji bi SAD mogle da imaju bilo kakvog efekta na taj region je da počnu da ubijaju Ruse“.

General-major Robert Skejls pozvan je u večernju emisiju Lua Dobsa u utorak kako bi dao svoje viđenje uglavnom o borbi iračkih trupa protiv Islamske države u blizini grada Tikrita.

Domaćin programa je, ipak, želeo da dobije više informacija o umešanosti SAD u svetsku politiku i zatražio je od penzionisanog general-majora da prokomentariše nedavne najave Sjedinjenih Država o slanju 3.000 trupa u istočnu Evropu, pitajući se koja bi bila njihova svrha.

Odgovor koji je na to pitanje dobio zatekao je Lua Dobsa.

„Mislim da svrhe nema, Lu“, odgovorio je Robert Skejls. „To je gem, set i meč. Jedini način da SAD ima bilo kakvog uticaja u ovom regionu i preokrene situaciju je da počne da ubija Ruse. Da ubije toliko Rusa, da čak ni mediji pod Putinovom kontrolom ne mogu da sakriju činjenicu da se Rusi u otadžbinu vraćaju u mrtvačkim sanducima. Ali, imajući u vidu (nedovoljan) stepen podrške koji smo pružili Ukrajincima, uzimajući u obzir (ne)sposobnost samih Ukrajinaca da krenu u protivnapad, (do te mere) da bi ih 12.000 Rusa koji kampuju u njihovoj zemlji preuzelo - nažalost, to se neće dogoditi“.

Deo koji se odnosi na priču o Rusiji počinje na 03:17.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala