Petro Porošenko saopštio da je povučena vojska iz Debaljceva

© Sputnik / Viktor Toločko / Uđi u bazu fotografijaKijevu ne odgovaraju predlozi Rusije o razgraničenju strana u Donbasu i statusu DNR i LNR
Kijevu ne odgovaraju predlozi Rusije o razgraničenju strana u Donbasu i statusu DNR i LNR - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko izjavio je da je operacija povlačenja ukrajinske vojske iz rejona Debaljceva završena, prenose RIA Novosti.

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko odleteo je u zonu izvođenja specijalne operacije u Donbasu, saopštili su RIA Novostima u pres-službi ukrajinskog predsednika.

"Predsednik je zaista krenuo u zonu izvođenja antiterorističke operacije. Uveče je planirana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine", saopštila je pres-služba predsednika.

Kako javlja televizija "112 Ukrajina", Porošenko je odleteo sa aerodroma "Borispolj". Pred poletanje, on je izjavio da je još jutros počelo plansko povlačenje snaga bezbednosti iz Debaljceva. U ovom trenutku, sve jedinice su izvedene. Prema rečima predsednika, oni su se povukli sa čitavim naoružanjem. U rejonu Debaljceva ostaju samo ustanici, dodao je ukrajinski lider.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala