Novak: Volim oca, ali nisam uvek saglasan sa onim što kaže

© AP Photo / Alessandra TarantinoNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, na konferenciji za medije posle pobede nad Janikom Sinerom, u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu, dobio je pitanje u vezi intervjuima oca Srđana koji je često znao da kaže kontroverzne stvari.

Srđan Đoković često je znao da komentariše Novakove rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera, posebno Švajcarca za kojeg je više puta rekao kako je veliki šampion, ali i mali čovek.

Novak je na konferenciji za medije upitan da prokomentariše takve istupe njegovog oca, na šta je odgovorio da ne može da utiče na ono što će Srđan reći u javnosti.

„Volim oca, on mi je velika podrška od početka karijere. Naravno, ne mogu da kontrolišem sve što govori, moram to da prihvatim i volim ga takvog kakav je. Moj otac je veoma strastven, uvek se trudi da me zaštiti, brine o meni, sve što radi, radi iz najbolje namere. Naravno da ću ostati uvek uz njega, iako nekada nisam saglasan sa onim što govori“, rekao je Đoković.

Srđan Đoković nedavno je bio gost i Sputnjika za koji je u opširnom intervjuu govorio o brojnim temama, kao što su Novakov dolazak na svetsku scenu nedugo nakon NATO bombardovanja, kritike koje dolaze sa Zapada, trenutna situacija na Kosovu i Metohiji...

Opširnije pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Srđan Đoković za Sputnjik: Kao da je Bog poslao Novaka da pokaže svetu da Srbi nisu genocidan narod

Ekskluzivno – Srđan Đoković za Sputnjik: Da nam uzmu Kosovo? Pa, neće moći! /video/

Novak uz dosta muke pobedio talentovanog Italijana!

„Novak jednostavno nervira“ – nisu svesni, tek će ih nervirati...

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala