Satoranski pred Srbiju: Učinićemo sve da im zakomplikujemo život

© Foto : fiba.basketballČeški reprezentativac Tomaš Satoranski
Češki reprezentativac Tomaš Satoranski - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Mi ćemo učiniti sve da im zakomplikujemo život. U isto vreme, želimo da uživamo u ovoj utakmici, jer se možda nikada neće ponoviti“, kaže pred meč sa našom reprezentacijom vođa košarkaške reprezentacije Češke.

Prognoze pred Svetsko prvenstvo u Kini su predviđale ispadanje Češke u prvoj fazi, Turska i Amerika su bile viđene u drugom krugu, ali Tomaš Satoranski je imao druge planove. Apsolutni vođa češke selekcije pred duel za 5. mesto sa Srbijom, breme favorita spušta na leđa srpske selekcije, pišu „Novosti“.

„Pre početka turnira sam mislio da će biti šampioni. Za mene, Srbija je jedna od najboljih ekipa na svetu, ali ovaj turnir pokazuje da je svaki meč različit i da je sve moguće. Čak i ako se kladiš na favorite, ne možeš stalno da dobijaš. Srbija je jasan favorit pred duel sa nama, ali mi ćemo učiniti sve da im zakomplikujemo život. U isto vreme, želimo da uživamo u ovoj utakmici jer se možda nikada neće ponoviti“.

A post shared by FIBA Basketball World Cup (@fibawc) on

Plejmejker Čikaga je oduševljen koliko su igre češkog tima propraćene u njihovoj zemlji.

„Neverovatno. Čujem da ljudi izbegavaju da idu na posao da bi nas gledali. Iskreno, nisam mislio da će mi se to desiti za života, fantastičan osećaj“.

Utakmica za peto mesto između Srbije i Češke igra se sutra od 14 sati u Pekingu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala