SPORT

Sferopulos posle nove pobede: „Zaslužujemo više poštovanja“

Crvena zvezda predvođena grčkim strategom na klupi Janisom Sferopulosom, vezala je i sedmu pobedu nad Partizanom, ovoga puta u finalu KLS lige tesnom pobedom (89:88). Grk je bio zadovoljan zbog takvog epiloga, ali je upro prstom u sudije i nije želeo da odgovara na pitanja.
Sputnik
Sferopulos je samo kratko analizirao prvi meč finalne serije koji je njegov tim dobio na krilima Dejana Davidovca, dok su se Jago dos Santos i Nemanja Nedović povredili.
„Čestitam igračima na pobedi, velikoj pobedi. Ali, ovde sam skoro deset meseci, svi su mogli da vide kakvi su moji statovi i principi. Uvek sam poštovao takmičenje, rivale, navijače, sudije, ali sada moram nešto da kažem, iako sam do sada pričao samo o košarci“, istakao je Grk.
A, onda se prebacio na to da Partizan već tri meseca vrši pritisak na sudije, da se žali i da konstantno napada arbitre.
„Iza nas je utakmica tokom koje sudije nisu imale iste kriterijume. Mi zaslužujemo više poštovanja od sudija. I mi mižemo da napadamo sudije, ne želim da odgovaram na pitanja“, podigao se od stola i otišao Janis Sferopulos.
SPORT
Obradović posle poraza: „Odavno nije viđena takva tortura“
Komentar