SPORT

Nema Mesija – nema fudbala: Sramota navijača Majamija zbog koje se kaju /video/

Lionel Mesi, proslavljeni argentinski fudbaler, morao je da napusti utakmicu Intera Majamija protiv Toronta u 37. minutu zbog povrede, a navijači su posle toga masovno počeli da odlaze za stadiona.
Sputnik
Dolazak Lionela Mesija u Inter iz Majamija privukao je veliki broj navijača, kao i svetskih zvezda koje redovno dolaze da gledaju proslavljenog Argentinca, ali čini se da je on zapravo jedini igrač tog kluba koga toliko cene.
U utakmici protiv Toronta Mesi je osetio bol u mišiću pa je tako trener Tata Martino bio primoran da u 37. minutu u igru uvede Roberta Tejlora umesto Argentinca.
U tom trenutku navijači su masovno počeli da napuštaju tribine, iako nije bilo završeno ni prvo poluvreme, a rezultat je bio 0:0.
Veliku grešku napravili su navijači Majamija koji nisu videli kako je na dostojan način Tejlor zamenio slavnog Lea. Inter je poveo u nadokandi prvog poluvremena golom Farijasa, ali usledio je spektakl u drugom delu igre.
Tejlor je najpre postigao gol u 54. minutu, da bi asistirao Kremačiju za 3:0, a to mu još uvek nije bilo dovoljno, pa je mrežu zatresao i u 87. minutu kada je postavio konačnih 4:0.
Da je sve to uradio Mesi, na tribinama bi nastao delirijum, ali u ovom slučaju pobedu protiv Toronta nije ispratio veliki broj navijača.
Kada je reč o povredi Argentinca trener Martino veruje da nije ozbiljna.
„Nadamo se da nije ozbljino, odnosno da nije pocepan mišić. Gotovo sigurano neće igati protiv Orlanda za vikend, a videćemo da li će biti spreman za Kup Sjedinjenih Američkih Država“, rekao je Tata Martino posle pobede tima iz Majamija.
SPORT
Real srećom izbegao šok na startu Lige šampiona, sedam golova u duelu Bajerna i Mančestera!
SPORT
Srbija nije „odbranila“ Smederevo
SPORT
Rumuni kažnjeni zbog poruke „Kosovo je Srbija“
Komentar