SVET

Trudo: Oborili smo još jedan NLO

Zajednička vazdušna komanda SAD i Kanade (NORAD) oborila je neidentifikovani leteći objekat u kanadskom vazdušnom prostoru, izjavio je premijer Kanade Džastin Trudo.
Sputnik
„Naredio sam da se obori neidentifikovani objekat koji je narušio kanadski vazdušni prostor. Severnoamerička komanda vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) oborila je ovaj objekat iznad Jukona. Američki i kanadski avioni su podignuti u vazduh, a američki F-22 je uspešno pogodio metu“, rekao je premijer Kanade.
Ranije su predstavnici Severnoameričke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) izvestili o praćenju neidentifikovanog vazdušnog objekta na nebu iznad severne Kanade.

„Komanda potvrđuje da smo locirali objekat na velikoj nadmorskoj visini iznad severne Kanade. Iako u ovom trenutku ne možemo da otkrijemo detalje u vezi sa ovom aktivnošću, imajte na umu da NORAD sprovodi kontinuirane operacije za zaštitu Severne Amerike“, stoji u saopštenju.

Kanadski televizijski kanal „Global njuz“, pozivajući se na bezbednosne izvore, izveštava da NORAD prati „jedan ili dva vazdušna cilja“ koji bi potencijalno mogli da budu „špijunski baloni“.
SVET
Amerika protiv NLO: „Bio je cilindričan i srebrnast“ – Šta je poznato o obaranju iznad Aljaske
Komentar