SPORT

„Big Ben“ je već „otkucao“ na Kipru

Bivši napadač Crvene zvezde El Fardu Ben postigao je efektan pogodak u pobedi APOEL-a, i to posle preokreta protiv Apolona (3:1). „Big Ben“ pogodio je iz slobodnog udarca u zaustavnom vremenu, čime je overio trijumf tima koji s klupe vodi Vladan Milojević.
Sputnik
Upravo je bivši trener Crvene zvezde insistirao na dovođenju iskusnog krilnog napadača, koji je izgubio minutažu na Marakani, pa je rastanak sa srpskim šampionom bio neminovan.
I počeo je Ben ekspresno da se isplaćuje klubu sa Kipra. APOEL je pred svojim navijačima gubio na poluvremenu 1:0 na GSP stadionu, ali su u nastavku stvari došle na svoje mesto.
Usledilo je rano izjednačenje u 49. minutu preko Kvilitaje, da bi potpuni preokren doneo pogodak Ndongale u 75. minutu.
Tačku na „i“ stavio je reprezentativac Komorskih ostrva prelepim udarcem iz slobodnjaka u 91. minutu, pa je jasno da lepši debi nije mogao da poželi.
Namestio je loptu s desne strane i efektnim udarcem levom nogom preko živog zida matirao je srpskog golmana Aleksandra Jovanovića, koji je paradom samo ulepšao pogodak.
Ben se tako upisao i u kiparskom fudbalu, a APOEL Vladana Milojevića se primakao lideru AEK-u iz Larnake na samo bod zaostatka uz utakmicu više.
Podsetimo, pre APOEL-a i Crvene zvezde Milojević i Ben su sarađivali u grčkom Panioniosu.
► Pogledajte emisiju Miljanov korner.
SPORT
Marakana se oprašta od Mihe: Zlatni lik na dresu Zvezde – i sjajan gest Vojvodine
SPORT
Ranjeni dečak sa Kosmeta biće gost Zvezde na utakmici u Mihajlovićevu čast
Komentar