SRBIJA

„Predaja nije opcija“: Srpski ministri se oglasili posle ključne sednice Vlade

Srpski ministri oglasili su ne nakon sednice Vlade na kojoj ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić informisao o razgovorima oko tzv. Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom". Oni su poručili da predaja nije opcija!
Sputnik
Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da Vučić radi za boljitak svoje zemlje te da ga bezrezervno podržava da u tome istraje.
U instagram* objavi Vučević je ocenio da nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak a baviti se politikom.
"Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoe interese ispred državnih. Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijіski nazvažnijeg srpskog pitanja - Kosova", naveo je Vučević.
Podršku predsedniku Vučević je zaključio porukom: "Predaja nije opcija! i Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić!".
Ministarka za brigu o porodici i demografiju i član Predsedništva SNS Darija Kisić izjavila je danas da pruža podršku predsedniku Srbije i izrazila uverenje da će on doneti najbolju odluku za naš narod i državu.
"Sa teškim i naizgled nerešivimi situacijama po svoju zemlju mogu da se izbore samo hrabri, odvažni i nepokolebljivi, oni koji svoju otadžbinu vole iznad svega", napisala je Kisić na Instagramu.
Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Bratislav Gašić takođe je pružio podršku Vučiću, navodeći da su pritisci i izazovi sa kojima se Srbija i Vučić suočavaju ovih dana najteži do sada.
"Srpska napredna stranka jedino na čelu sa Aleksandrom Vučićem može sačuvati mir i stabilnost i nastaviti putem napretka. Jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju, Srbiju koja se bori za svoj narod, Srbiju koja je snažna i koja svakoga dana napreduje", izjavio je Gašić.
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je važno da se složno i ujedinjeno stane uz predsednika Vučića kako bi mu se pružila dodatna podrška.
U objavi na instagramu on je istakao da je takva podrška neophodna kako bi Vučić Srbiju poveo pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona.
*(Aktivnosti „Meta“ - društvene mreže Fejsbuk i Instagram zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke)
SRBIJA
Vučić upoznao Vladu sa izazovima, tražio od njih punu posvećenost i snažniji rad
Komentar