Katar 2022

Ronaldo je imao poruku za Brazilce, ali je napravio kardinalnu grešku – otpisao je Srbiju!

Luis Nazario de lima, poznatiji kao Ronaldo, ili „zuba“, imao je poruku za svoje sunarodnike pred start Mundijala gde će igrati protiv Srbije u četvrtak od 20 časova. Nekada najbolji fudbaler planete rekao je da Nejmar i drugovi moraju da savladaju Orlove, jer su kvalitetniji tim. Tako im je nesumnjivo stavio dodatni teren pred težak ispit.
Sputnik
U Grupi G na Svetskom prvenstvu u Kataru nadmetaće se Srbija, Brazil, Švajcarska i Kamerun i „karioke“ su glavni favorit za plasman u osminu finala, što je i logično kada se uzme u obzir da su prvi favorit i za podizanje „Zlatne boginje“.
Uživo: Neka Mundijal počne!
Kako se bliži start SP, tako i temperatura raste, a dodatno ju je svojom izjavom zagrejao Ronaldo, koji je objasnio zbog čega je neminovno da padne Srbija.
„Istorija kaže da kada dobro počnemo turnir da se dobro i završi. Prvi meč u grupi je od velike važnosti i zbog toga imamo obavezu da savladamo Srbiju na samom startu“, poručio je „zuba Ronaldo“.
Brazil je pet puta bio prvak planete i pod Titeovom komandom se na dominantan način plasirao u Katar, pa je jasno da imaju ambiciju da prvi put od 2002. godine i Mundijala u Japanu i Koreji, žele ponovo da podignu „Zlatnu boginju“.
Ronaldo ističe da „selesao“ ne bi smeo da ima problema u grupnoj fazi.
„Ne bi trebalo da bude problema u grupi, ali pravi Mundijal počinje tek u nokaut fazi, to je jasno. U pitanju su dve potpuno različite stvari. Gledajući naš kvalitet u odnosu na rivale trebalo bi bez problema da dobijemo sve tri utakmice“, rekao je Ronaldo, čime je potcenio Srbiju, pa ostaje da se vidi kako će Mitrović, Tadić i drugovi reagovati posle ovakve izjave i šta će se sve dešavati u četvrtak uveče na terenu kada 11 Brazilaca bude udarilo na 11 Srba i čuveni srpski inat.
Gost u Miljanovom korneru pred Mundijal bio je srpski reprezentativac Filip Đuričić.
Katar 2022
Centaršut za Darka Kovačevića – samo na Sputnjiku: „Zašto da ne pobedimo Brazil?“
Katar 2022
Lopta se u Kataru još nije zakotljala, a već imamo sliku Mundijala /foto/
Katar 2022
Šok za Francuze – Benzema propušta Mundijal!
Komentar