SPORT

Legendarni reprezentativac preuzima OFK Beograd?

OFK Beograd se nalazi u najtežoj situaciji od osnivanja kluba, a prema tvrdnjama navijača plavo-belih, došlo je do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Zato na Karaburmi pripremaju hitan plan i povratak nekadašnjeg ljubimca Romantičara Duška Tošića.
Sputnik
Letos izabrani predsednik Upravnog odbora Dejan Vuksanović nije ispunio obećanja i obezbedio finansiranje kluba, igrača i zaposlenih, zbog čega su plavo-beli dospeli u nepodnošljivu situaciju koja se oslikava slabim plasmanom u Srpskoj ligi Beograd.
Zato su navijači za nedeljnu utakmicu protiv Teleoptika (16 časova) najavili da će skupljati donacije za osnovne potrebe funkcionisanja kluba.
SPORT
OFK Beograd pred gašenjem, navijači skupljaju novac da klub preživi
Istovremeno, navijači okupljeni u Klubu prijatelja OFK Beograda, pronašli su kadrovsko rešenje za gorući problem, mesto predsednika Upravnog odbora, i to u vidu Duška Tošića, nekadašnjeg reprezentativca i ljubimca navijača kluba sa Karaburme.
„Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi - ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu. Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge. I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagu u podizanju OFK Beograda“, navodi se u saopštenju navijača.
Podsetimo, Tošić je prošlog leta okončao 20-godišnju igračku karijeru posle čega je uplovio u menadžerske vode i posredovao u transferu Rišaira Živkovića iz Kine u Crvenu zvezdu.
SPORT
„Imam obavezu prema svom Iliji“ – Dušan je zacrtao cilj i vreme je za povratak beogradske „romantike“
Komentar