Evrobasket 2022

Sjajne vesti – ranjeni lav je tu kad je najteže

Kako prenosi „Žurnal“ srpski košarkaš Vasilije Micić iako povređen otputovao je u Istanbul gde će u nedelju od 19 časova reprezentacija Srbija igrati protiv selekcije Turske u drugoj fazi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Sputnik
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Glasan urlik Vasilija Micića prolomio se u drugoj četvrtini kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo protiv Grčke, a čuvena „Beogradska arena“ iako je odzvanjala od navijanja u tom trenutku je zanemela.
Srpski košarkaš i najbolji igrač Evrolige morao je u suzama da napusti parket zbog povrede skočnog zgloba sa kojom je već imao problema, ali uprkos strepnji stižu dobre vesti.
Iako nije poznato da li će Vasa moći da igra protiv Turske, stigla je ohrabrujuća vest da je on otputovao sa ostatkom ekipe u Istanbul.
Previše je optimistično verovati da bi Micić već mogao na parket u nedelju, ali to što ide na put daje veliku nadu da će biti spreman za Evrobasket koji počinje prvog septembra.
Ognjen Jaramaz sjajno je nadomestio Vasin odlazak za terena, ali bi ipak veliki gubitak za Srbiju bio da plejmejker ne može na igra na predstojećem Evropskom prvenstvu.
SPORT
Jaramaz o Miciću: Morao sam – on je jedan od najvažnijih!
Komentar