SPORT

Humska to ne pamti – šest minuta „fudbalskog ludila“ /video/

Ni oni nijstariji navijači Partizana ne pamte sigurno šest minuta „potpunog fudbalskog ludila“ kojem smo prisustovalio ove večeri. Za kratko vreme oba rivala dala su tri gola i učinili meč u Humskoj spektaklom.
Sputnik
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Počelo je u 51. minutu izjednačujućim pogotkom za goste. Mađar Đurčo je odlično prošao po levoj strani, centrirao u peterac Partizana, a tamo u gužvi lopta zakačila Svetozara Markovića i odsela u mreži Popovića za 1:1.
Ali, samo što je Partizan krenuo sa centra, stigao je do novog vođstva. Dijabate je opet bio asistent, a egzekutor Rikardo Gomeš u 54. minutu za 2:1. I sve bi bilo dobro za crno-bele da se tu stalo, ali nije...
Samo što su gosti krenuli sa centra i oni su uzvratili u 57. Francuz Faraž je "izlomio kičmu" nemoćnom Vujačiću i potom sjajnom „kiflom“ sa 16 metara matirao drugi put golmana Popovića i doneo Kipranima rezultat koji ih vodi dalje. Ako ovako ostane.
SPORT
Rikardova „bomba“ pocepala mrežu Kiprana /video/
SPORT
Čukarički „zelen“ za Holanđane – za Evropu treba više od 15 minuta /video/
Komentar