SPORT

Los Anđeles nije imao dilemu – Srbin je najbolji /foto/

U Los Anđelesu nije bilo dileme - Dejan Joveljić, nekadašnji špic Crvene zvezde, prolašen je igračem za jun mesec. Pet golova na prethodne četiri utakmice bile su jasan znak da će laskovo priznanje završiti u rukama talentovanog 22-godišnjeg Srbina.
Sputnik
Joveljić je džoker Los Anđeles Galaksija i šansu kontantno dobija sa klupe za rezervne igrače, ali je maksimalno koristi i tera trenera da ga ubuduće „baca u vatru“ od prvog minuta.
U izboru navijača kluba iz Los Anđelesa Joveljić je ubedljivo odneo pobedu i jasno je da njegove dobre partije nisu prošle nezapaženo u Srbiji, odakle selektor Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab pomno prate šta rade Orlovi širom Evrope i ostatka sveta.
Poslednji pogodak za tim iz „grada anđela“ nekadašnji centarfor Ajntrahta iz Frankfurta i Crvene zvezde postigao je u porazu svog tima od Minesote rezultatom 3:2.
Bio je to šesti pogodak Srbina u američkoj MLS ligi i kupu, a peti u prethodne četiri utakmice.
Joveljić je već bio na spisku selektora Srbije, ali je otpao sa poslednjeg za mečeve Lige nacija sa Norveškom, Slovenijom i Švedskom i tada je usledila njegova "eksplozija" u Americi, pa je velika verovatnoća da će biti na Piksijevom spisku za naredne akcije nacionalnog tima ako nastavi da teroriše protivničke mreže.
SPORT
Srbin je opet pogodio, ali Los Anđeles nije imao razlog za slavlje /video/
SPORT
„Srpski ringišpil“ zavrteo Italiju
Komentar