SPORT

Suspendovani iz Evrope, ali na srpski pogon dominiraju u VTB ligi

Košarkaški klub CSKA pobedio je Lokomotivu iz Krasnodara sa 94:84 u četvrtom meču polufinalne serije VTB lige i tako se plasirao u finale takmičenja.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Susret u Krasnodaru završen je rezultatom 94:84 (17:30, 34:16, 25:17, 18:21) u korist Armejaca.
Bek Lokomotive ErikMekolum bio je najbolji strelac na terenu sa 34 poena. Aleksej Šved i Vil Klajburn postigli su po 21 poen. Nikola Milutinov zabeležio je strašan dabl-dabl od 20 poena i 19 skokova! Svemu je dodao i četiri asistencije.
Rezultat u seriji do tri pobede bio je 3-1 u korist CSKA.
U drugom polufinalu Zenit iz Sankt Peterburga vodi sa 2-1 u seriji protiv Uniksa iz Kazanja. Tako da smo sve bliži okršaju između CSKA i Zenita u finalu, što bi bio evroligaški sudar najvišeg kvaliteta.
Jasno je da CSKA ima dobre šanse da se domogne titule u VTB ligi, a ostaje da se vidi da li će moći sledeće sezone da igra u Evroligi, posle suspenzije koja se dogodila ove sezone.
Tim iz Moskve poseduje A licencu za Evroligu. Međutim, učešće Armejaca u najjačem evropskom takmičenju i dalje je pod znakom pitanja.
SPORT
Dva smo sveta različita: Jokić čini saigrače boljima, a Embid ih „gasi“ izjavama
SPORT
Jokićev bivši saigrač za Sputnjik: Nestvarno – dođeš iz Srbije i budeš bolji od vanzemaljaca
Komentar