KULTURA

Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze“ sutra u Beogradu

Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se 10. maja u 20 sati u MTS dvorani (bivšoj Kombank dvorani).
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Crvenim tepihom od 19.30 prošetaće se glavni glumci filma Ivan Tomić i Daniel Sič, u pratnji ostalih glumaca među kojima su Isidora Građanin, Frano Lasić, Milorad Kapor, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.
Kako jednu od glavnih uloga u filmu tumači i luksuzni „bentli“ automobil. Ispred MTS dvorane biće postavljen na posebnom mestu tokom premijere filma.
Premijera filma snimljenog na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave biće posvećena nedavno preminulom Marku Živiću.
Plakat za film „Ne igraj na Engleze“
„Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u parodiju i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš” njihovog odnosa.
Film će nakon beogradske premijere imati i svečanu novosadsku premijeru, a u bioskope širom Srbije stiže od četvrtka 12. maja.
KULTURA
Kusturica dočekao Petra Božovića na Mećavniku
Komentar