SPORT

Terzić otkrio kako teku pregovori sa Rusom

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ponovo je govorio o mogućnosti da ruski napadač Artjom Dzjuba pojača crveno-bele.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Terzić je opet istakao želju da iskusni ruski reprezentativac naredne sezone zaigra u Beogradu.
„Istina je da želimo Dzjubu. Teško je reći u kom delu pregovora smo, ali postoji interes Crvene zvezde“, izjavio je Terzić za „Meč TV“ i nastavio:
„Spremni smo za pregovore. Što se tiče plate, teško je govoriti o tome, ali daćemo sve od sebe da obe strane budu zadovoljne. O dužini ugovora još nismo ni pričali. Bitno je da se prvo uspostavi dobar odnos sa Artjomom, posle ćemo govoriti o detaljima“.
Dzjuba ima 33 godine i u tekućoj sezoni je postigao 13 golova uz 10 asistencija na 36 mečeva za Zenit, klub iz Sankt Peterburga sa kojim mu ovog leta ističe ugovor.
SPORT
Dzjubi stigao savet iz Moskve: Idi u Srbiju!
SPORT
Legenda potcenila bivšeg prvaka Evrope: „Dzjuba da ode iz Rusije u nekakvu Zvezdu“
Komentar