SPORT

Porodica potvrdila: Preminuo Mino Rajola

Mino Rajola, jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata, preminuo je u 55. godini, potvrdila je njegova porodica na društvenim mrežama.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rajolu su mediji „sahranili“ u četvrtak, nakon čega se on oglasio i rekao da je živ.
Međutim, Mino je bio u kritičnom stanju sve vreme i danas, 30. aprila 2022. godine, preminuo je u Italiji, potvrdila je njegova porodica.
U beskrajnoj tugi delimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg fudbalskog agenta. Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u istoriji modernog fudbala“, piše na mrežama.
„Zauvek će nam nedostajati. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštovanje privatnosti porodice i prijatelja u ovom trenutku tuge“, dodaje se.
Klijenti italijanskog menadžera bili su, između ostalog, Zlatan Ibrahimović, Erling Holand, Pol Pogba, Matija de Liht, Đanluiđi Donaruma, Markos Verati.
SPORT
„Ubijaju me već drugi put za četiri meseca!“ – oglasio se „preminuli“ agent
SPORT
Mediji: Preminuo Mino Rajola; Agencija: Nije tačno!
Komentar