SPORT

Vuk je doživeo težak prelom noge, a njegov gest vraća veru u ljude

Mučne scene u Surdulici obeležile su početak plej-auta Superlige Srbije, gde je Vuku Mitoševiću "pukla" noga i za njega je sezona završena. Zbog neopreznog starta Nedeljko Piščević je dobio šest utakmica suspenzije, ali je Mitošević pisao Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije da ga pomiluje.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Tog kobnog 15. aprila igrao se 49. minut kada je lopta „povukla“ Piščevića i igrom nesrećnih okolnosti noga Vuka Mitoševića našla se u „kleštima“ i usledila je teška povreda .
Jasno je da namere nije bilo, ali pravila su zbog teške povrede naložila da komisija FSS izrekne čak šest utakmica suspenzije Nedeljku.
Koliko sutra su se Mitošević i Piščević čuli i razgovarali telefonom, da bi prekaljeni vezista odlučio da napiše pismo Disciplincima FSS i da ih zamoli, ujedno i objasni da namera nije postojala, te da pomiluju fudbalera Radničkog iz Kragujevca i dozvole mu da do kraja sezone pomogne svom timu u borbi za opstanak.
Po svemu sudeći pisana izjava urodila je plodom i Piščeviću će kazna biti smanjena sa šest na dve utakmice i on će moći da se stavi na raspolaganje Nenadu Lalatoviću i Radničkom već od gostovanja u Novom Pazaru.
Sportski direktor Radničkog i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović izrazio je zahvalnost Vuku Mitoševiću zbog nesvakidašnjeg gesta koji vraća veru u ljude.
SPORT
Kostićev Ajntraht slavio u Londonu, minimalac Lajpciga protiv Rendžersa /video/
SPORT
Magija Matića – sjajno dodavanje za Ronalda /video/
Komentar