SPORT

Šampion je stigao kući /video/

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, doputovao je u rodni Beograd gde će od 18. do 25. aprila učestvovati na Srbija openu.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Svetski broj jedan je posle razočaravajuće poraza na Mastersu u Monte Karlu već u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine, stigao u srpsku prestonicu i na teniskom kompleksu na Dorćolu odradio je prvi trening.
Teniski centar Novak konačno je dočekao svog velikog šampiona koji će u prvom kolu biti slobodan, dok ga u drugom očekuje odmeravanje snaga sa Laslom Đereom ili Hamadom Međedovićem, s obzirom na to da je tako odlučeno žrebom održanom na Karaburmi.
Novak Đoković bi već u trećem kolu mogao da se sastane sa Dominikom Timom, pa je jasno da bi publika u Beogradu u ranoj fazi Srbija opena mogla da uživa u vanserijskom tenisu.
Organizatori turnira Srbija open, čiji je direktor Novakov mlađi brat Đorđe, otkrili su na konferenciji za medije i da će sledeće godine pokušati da dovedu i Nika Kirjosa kojem turniri na zemljanoj podlozi nisu omiljeni, što je jedan od razloga što srpska publika neće imati priliku da ga vidi već ove godine.
SPORT
Cicipas će braniti titulu – ali čeka ga „Novakov dželat“
SPORT
Tim: Beograd je sjajna prilika; Đoković: Bilo je nemoguće predvideti... /video/
SPORT
Verovali ili ne: Slučaj „kačket“ ponovo koštao Amerikanca
Komentar