SPORT

Šampion Evrope juri plej-of bez Srbina: Micić srušio Real, pa doživeo povredu

Vasilije Micić, srpski košarkaš, doživeo je povredu mišića noge zbog čega će najmanje dve nedelje biti odsutan sa parketa.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vasilije Micić koji nosi titulu najkorisnijeg košarkaša Evrolige, neće moći da pomogne Efesu da obezbedi plasman u Top osam ekipa.
Srpski košarkaš će zbog povrede mišića propustiti čitav kraj regularnog dela, što će biti veliki problem za trenutnog šampiona Evrope koji još uvek nije obezbedio plej-of.
Da je Micić važna karika u timu kažu i brojke, jer je srpski košarkaš vezao sedam mečeva sa najmanje 20 poena.
U prethodnoj utakmici bio je lider koji je odveo Efes do pobede protiv Real Madrida sa 29 poena od kojih je poslednja tri ubacio u završnici meča čime je i doneo trijumf.
Pre toga Micić je protiv Olimpije postigao 27 poena, pa je jasno da se povreda dogodila u na vrhuncu forme najboljeg košarkaša Evrope.
Micić neće moći da igra ni protiv Crvene zvezde u Beogradu osmog aprila, a Efesu je potrebna jedna pobeda za mesto u Top osam ekipa.
Srpski košarkaš u aktuelnoj sezoni ima prosek od 18, 1 poena, 4,7 asistencija i 2,3 skoka po meču.
SPORT
Sin Zvezdine legende na „pretnje smrću“ odgovorio rekordom karijere /video/
SPORT
Zvezda poražena posle drame u Berlinu – Top 8 je sve dalje
SPORT
MVP: Jokić pao!

Komentar