RUSIJA

RT Amerika prekida emitovanje programa posle više od decenije rada

Televizijski kanal „RT Amerika“ obustavlja emitovanje programa posle više od decenije rada, saopštila je RT na Telegramu.
Sputnik
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
Televizijski kanal „RT Amerika“ prekinuće emitovanje programa nakon više od 10 godina rada, a producentska kompanija „T&R“ koja sarađuje sa tv kanalom RT-a u SAD, potvrdila je da se kanal zatvara i obavestila o tome osoblje i kolege.

„Zbog nepredviđenih događaja i prekida normalnog poslovanja, „T&R Produkcija“ trenutno obustavlja sav rad na televizijskoj produkciji u svim svojim biroima širom Sjedinjenih Država“, izjavio je direktor kompanije Mihail Solodovnjikov.

Podsetimo, ranije su mediji objavili da najveća kompanija za direktno televizijsko i radijsko emitovanje u SAD „DirekTV“ namerava da isključi televizijski kanal „RT Amerika“ iz svoje mreže usled tekućeg konflikta u Ukrajini.
Specijalna operacija u Ukrajini
Evropska federacija novinara strahuje za slobodu izražavanja u Evropi zbog zabrane RT i Sputnjika
RUSIJA
EU zabranila emitovanje Sputnjika i RT-a na svojoj teritoriji
Komentar