SPORT

Vlahović je „ukrao“ slavlje od legende: „Moraće da plati odštetu“

Dušanu Vlahoviću je u dresu Juventusa bilo potrebno svega 13 minuta da stigne do prvenca. Usledilo je slavlje sa islaženim jezikom, kao što je svojevremeno radio legendarni Alesandro Del Pjero. Nije dugo trebalo Italijanu da se oglasi, a u šali je poručio da mu je Srbin dužan večeru, jer poseduje autorska prava na pomenutu proslavu.
Sputnik
Svi koji su pratili italijanski fudbal, Ligu šampiona, Juventus, znaju da je Alesandro Del Pjero bio poznat po načinu na koji proslavlja golove. A, postigao ih je mnogo, dok je izbačen jezik bio njegov zaštitni znak.
Isto to, verovatno spontano, učinio je i novajlija u taboru torinske „stare dame“ Dušan Vlahović, nakon što je pogodio mrežu Verone na debiju (2:0).
Del Pjero je bio gost u studiju „Skaj Sporta“, čiji je inače komentator, i nakon što je ishvalio srpskog superheroja koji je za 81,6 miliona evra stigao u zimskom prelaznom roku iz Fiorentine, rešio je da se našali.
„Da, primetio sam način na koji je Vlahović proslavio gol. To me je vratilo u neka divna sećanja iz moje prošlosti. U redu, ali moraće da mi plati odštetu jer posedujem autorska prava. Tražiću da me odvede na večeru, a pozvani ste svi vi iz studija kako bi račun bio što veći“, kroz osmeh je poručio čuveni Italijan Alesandro Del Pjero.
Podsetimo, Vlahović je postigao gol i drugoj utakmici za Juventus, bilo je to u pobedi nad Sasuolom u četvrtfinalu Kupa Italije (2:1), dok u remiju sa Atalantom (1:1) nije pronašao put do mreže.
SPORT
Bavarci izbegli šok u Austriji, Liverpul nokautirao Inter! /video/
SPORT
Spektakl, pa umalo tuča na „Marakani“: Zvezda posle drame izbacila Radnički!
SPORT
Ostrvo spasa za promašenu investiciju: „Apsolutna lepota!“
Komentar