SPORT

Legende se posvađale zbog Novaka — Amerikanac poslao oštru poruku, Australijanac mu odgovorio

Nakon što se Novak Đoković oglasio povodom svog stava o vakcinaciji, izazvao je mnoge komentare i rasprave. Amerikanac Patrik Mekinro imao je oštru poruku za srpskog tenisera, ali mu je Australijanac Pol Meknami odgovorio i stao uz Novaka.
Sputnik
Novakov intervju za „Bi-Bi-Si“ izazvao je lavinu komentara, od kojih su i brojne važne ličnosti belog sporta dale svoj stav povodom Đokovićeve izjave o vakcinaciji.
Patrik Mekinro, brat slavnog Džona Mekinroa, objasnio je kako je Novak doneo lošu odluku baš u trenutku kada je trebalo da prestigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera.
„Đoković je proveo deset do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne, a onda se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu“, rekao je Mekinro za „ESPN“ i time se pohvalio na društvenim mrežama.
Video je tu objavu i Pol Meknami, čovek koji je u dublu podigao četiri Grend slem trofeja i više puta stao u odbranu Novaka Đokovića.
Srpski teniser jeste bio u zaostatku u odnosu na Nadala i Federera kada se broje Grend slem trofeji, međutim, Novak je redom rušio mnoge druge rekorde koje španski i švajcarski teniser nisu uspeli pre njega.
To je u vidu imao i Meknami koji je objasnio Mekinrou da Novak nikada nije jurio svoja dva najveća rivala već igrao svoju igru.
„Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio ono što jeste i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide“, bio je jasan Meknami.
SPORT
Oglasio se ministar koji je deportovao Đokovića: „Otvoreni smo za razmatranje“
SPORT
Đoković jednom rečenicom pokazao ljudsku i šampionsku veličinu /video/
SPORT
Toni Nadal otkrio: Rafa će morati na operaciju
Komentar