SPORT

Kasper „okrenuo“ Norija i osigurao Novaku prvo mesto

Norvežanin Kasper Rud savladao je posle preokreta Kamerona Norija rezultatom 1:6, 6:3, 6:4 u drugom kolu Završnog Mastersa u Torinu, čime je Novak Đoković i matematički obezbedio prvo mesto u Zelenoj grupi.
Sputnik
Kasper Rud nesigurno je ušao u susret sa Britancem koji je na Završni turnir u Torinu stigao kao zamena za povređenog Grka Stefanosa Cicipasa.
Maestralno je odigrao prvi set Kameron Nori koji mu je pripao ubedljivim rezultatom 6:1, da bi u nastavku došlo do pada u njegovoj igri.
Razbudio se Norvežanin i uspeo je posle velike borbe da reši u svoju korist drugi set posle brejka u osmom gemu, koji mu je bio dovoljan za izjednačenje.
I finalni, treći set, okončan je posle jednog brejka kada je Kasper Rud uspeo da „ukrade“ servis rivalu i da na kraju dođe do pobede, koja je Novaku Đokoviću osigurala prvo mesto u pomenutoj Zelenoj grupi".
Srbin ima stoprocentan učinak – dva od dva, dok su Rubljov i Rud ostali na po jednoj. U poslednjem trećem kolu sastaju se Đoković i otpisani Nori, dok će Rubljov i Rud u durektnom sudaru odlučivati o tome ko će u polufinale Završnog Mastersa uz Novaka Đokovića.
SPORT
Novak otkrio ključni momenat pobede kojom je „izbegnut“ Medvedev
SPORT
Đokovića podržao čovek od kojeg se to najmanje očekivalo
SPORT
Gde je Šuai Peng: Prvi čovek VTA ne veruje i-mejlu iz Kine
Komentar