- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tesna pobeda Zvezde u senci nove Glazerove povrede

© Sputnik / Lola ĐorđevićCrvena zvezda
Crvena zvezda  - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Železničar iz Pančeva u desetom kolu Superlige rezultatom 2:1.
Posle ubedljive pobede u večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da beleže dobre rezultate u domaćem prvenstvu, ali se pojavio veliki problem jer se Omri Glazer povredio.
Iako su crveno-beli prvi počeli da prete, ni gosti iz Pančeva nisu bili bez odgovora. Sjajno je šutirao Jovanović, ali ta lopta prošla je pored stative.
Ozbiljno su fudbaleri Zvezde shvatili tu pretnju pa je tako u 36. minutu Vanja Drkušić doneo domaćem timu prednost od 1:0. Glavom je zahvatio loptu posle kornera i tako zatresao mrežu.
Nastavile su se pretnje, a posebno je oodličan bio Jegor Prucev koji je krajem prvog poluvremena imao šansu da uveća prednost, ali nije uspeo u tome.
Drugo poluvreme donelo je drugačiji tok meča. U 60. minutu Omri Glazer zakasnio je sa istrčavanjem i to je iskoristio Fransis Eze koji je postigao gol za 1:1.
Da situacija bude gora po crveno-bele Glazer se povredio zbog čega je morao da napusti teren, a s obzirom na to da je u pitanju povreda zgloba teško će Zvezda moći da računa na njega za meč sa Interom.
Iako je delovalo da je Zvezda u problemu sve je demantovao ulazak Nemanje Radonjića. Posle tri minuta od ulaska na teren sjajno se izborio za loptu koja je otišla do Luke Ilića, a potom je postigao pogodak za 2:1.
Do kraja meča nije bilo velikih uzbuđenja, Zvezda je sačuvala prednost i došla do nova tri boda. Zvezdin meč je posle 17 meseci sudio Srđan Jovanović.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2024
SPORT
Hrvat stigao u Denver pa pričao o slavnom Srbinu: Zadovoljstvo je igrati sa Jokićem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala