- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mladi Zvezdin Rus oduševio u derbiju: „Izuzetno je dete“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević  - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2024
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u 174. večitom derbiju, a trener Vladan Milojević posebno je pohvalio Jegora Pruceva i Andriju Maksimovića. Mladi fudbaleri upisali su i po asistenciju.
Jegor Prucev, mladi ruski fudbaler, početkom sezone prosleđen je na pozajmicu u Celje, a kako je tamo iz utakmice u utakmicu briljirao iz Zvezde su procenili da je vreme da Rus ponovo postane deo tima.
Prucev je na teren u večitom derbiju ušao u 63. minutu, a samo dva minuta kasnije upisao je asistenciju jer je posle njegovog dodavanja mrežu zatresao Endiaje.
Mladi ruski fudbaler zamenio je Andriju Maksimovića, Zvezdinog „Mesija“, koji ima samo 17 godina i takođe je upisao asistenciju kod drugog gola u 48. minutu kada je pogodak postigao Silas.
„Nisam znao koliko Mesi Maksimović ima godina. Znao sam i ranije da će da igra, godine nisu bitne. Svako od tih momaka mora uvek da bude spreman. Zvezdin dres traži mnogo, ne možete da birate kad ćete na teren. Pruceva, takođe, želim da pohvalim, izuzetno je dete. Ponosan sam na ulogu starijih fudbalera, čestitke Mesiju, ali prevashodno celom timu. Od kapitena Spajića do dalje odradili su sjajan posao“, rekao je Vladan Milojević posle meča.
Pre dolaska u Zvezdu talentovani Prucev bio je fudbaler Sočija, ali je tokom tri godine koliko je bio u tom klubu uglavnom bio na pozajmicama.
Aleksandar Jovanović - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2024
SPORT
Jovanović: Šta su dozvolili... Sramota!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala