- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lalatović ima poruku za Piksija: „Morao bi da uputi poziv Ljajiću“

© AP Photo / Hektor PustinaAdem Ljajić slavi pogodak protiv Albanije
Adem Ljajić slavi pogodak protiv Albanije - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2024
Pratite nas
Nenad Lalatović, srpski fudbalski trener, pred meč Mladosti protiv Novog Pazara govorio je o kvalitetima protivnika i posebno istakao Adema Ljajića za koga veruje da je ponovo zaslužio mesto u reprezentaciji Srbije.
Prvi put u bogatoj trenerskoj karijeri Nenad Lalatović seo je na klupu Mladosti iz Lučana, a prvi meč igraće kao trener tog tima imaće protiv Novog Pazara koji je nahvalio pred susret.
Posebno je istakao Adema Ljajića koga čak vidi i kao zamenu za Dušana Tadića u reprezentaciji Srbije.
„U igri Novog Pazara gotovo da se sve vrti oko, po meni, trenutno najboljeg igrača u našem šampionatu, a to je Adem Ljajić. On, kao recimo i moj drugi omiljeni igrač Mirko Ivanić, igra sa toliko lakoće, pokazuje sjajne poteze i rešenja, postiže efektne golove.... Zato, javno bih izneo svoje mišljenje, posle oproštaja Tadića, Piksi bi morao da uputi poziv Ljajiću. Zato će nam on biti najveća briga, mada odlične partije pružaju i dvojica Nigerijaca, Adešina i mladi Opara, tu su i standardno dobri Lakićević, Miletić, Bojat... Ipak, i pored respekta, jer to Novi Pazar i zavređuje dosadašnjim igrama, bio je odličan protiv Spartaka, pa i u duelu sa OFK Beogradom, hrabro je i pored poraza parirao Crvenoj zvezdi, očekujem da moj tim bude na nivou sa kojim možemo ostati neporaženi“, rekao je Lalatović za „Sportski žurnal“.
Ljajić za reprezentaciju nije igrao čitavu deceniju. Poslednji put pozvao ga je Ljubinko Drulović za prijateljski meč sa Irskom 2014. godine.
Tokom karijere odigrao je 47 utakmica u dresu Srbije i postigao je devet golova.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2024
SPORT
Đoković ima novi problem pred put u Ameriku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala