- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milionska ponuda iz Saudijske Arabije za bivšeg kapitena Srbije

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaler Dušan Tadić
Fudbaler Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2024
Pratite nas
Dušan Tadić, rekorder i bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, mogao bi posle svega godinu dana neplanirano da napusti Fenerbahče, a „krivac“ je Al Kvadisija, klub iz Saudijske Arabije koji nudi milione za potpis iskusnog kreativca.
Tadić je do sada odigrao 57 utakmica u svim takmičenjima za klub iz Istanbula, koji je nedavno preuzeo Žoze Murinjo, postigao je 16 golova i u 17 navrata je asistirao, ali bi mogao da promeni sredinu.
Naime, prema pisanju turskih medija, Al Kvadisija poslala je ponudu Fenerbahčeu „tešku“ šest miliona evra u zamenu za slobodu bivšeg kapitena Orlova, koji bi sasvim sigurno dobio ozbiljnu platu, znajući kakve su mogućnosti klubova iz Saudijske Arabije.
Za sve se pitaju Fenerbahče, Žoze Murinjo i Dušan Tadić, pa će naredni dani dati odgovor na pitanje, da li će 36-godišnji ofanzivni vezista napustiti Tursku i oprobati se na Bliskom istoku.
Na čelu Al Kvadisije nalazi se legenda Real Madrid Mićel.
Tadić je trenutno fokusiran na obaveze sa Fenerbahčeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde ih očekuje revanš meč drugog kola sa švajcarskim Luganom. U prvom susretu rezultat je bio 4:3 za turskog predstavnika.
Nemanja Stevanović i Aleksandar Dragović - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2024
SPORT
Kraj! Dragović se vratio tamo gde je sve počelo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala