Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučević se upisao u knjigu žalosti: Iran će u Srbiji uvek imati iskrenog prijatelja

© Sputnik / Lola ĐorđevićKnjiga žalosti u ambasadi Irana u Beogradu
Knjiga žalosti u ambasadi Irana u Beogradu  - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2024
Pratite nas
Predsednik Vlade Miloš Vučević upisao se danas u knjigu žalosti, koja je postavljena u ambasadi Irana u Beogradu povodom pogibije iranskog predsednika Ibrahima Raisija i tom prilikom je poručio iranskom narodu da će u Srbiji uvek imati iskrenog prijatelja.
"Izražavam duboko saučešće u bolu iranskom narodu, povodom tragične pogibije vašeg predsednika i drugih rukovodilaca Islamske Republike Iran. Verujem da ćete prebroditi ove teške dane, a u Srbiji i meni lično uvek imate iskrene prijatelje", naveo je Vučević na svom nalogu na društvenoj mreži X.
Knjiga žalosti u Ambasadi Irana povodom pogibije iranskog predsenika Ibrahima Raisija i drugih zvaničnika biće otvorena do petka.
Ambasada Irana saopštila je da je knjigu otvorila u nedelju, a da će svi zainteresovani moći da se upišu u navedenom roku u zgradi Ambasade na adresi Mihaila Mike Jankovića 3, od 10 do 15 časova.
Predsednik Irana Ibrahim Raisi i ministar spoljnih poslova Hosein Amir Abdolahijan, kao i još šest zvaničnika i članova posade, poginuli su u nedelju u padu helikoptera na severozapadu Irana.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala