- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vlahović doneo trofej Juventusu – pa poslao poruku Nikoli Jokiću

© AP Photo / Marco AlpozziDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2024
Pratite nas
Prvotimac Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije sa torinskim klubom i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu. Na sve to imao je i posebnu poruku za Nikolu Jokića kome je poželeo pobedu nad Minesotom.
Nagetsi koji i brane tron trenutno imaju prednost od 3:2 u seriji, a u noći između četvrtka i petka gostovaće Minesoti. I tada imaju šansu da prođu dalje, u finale Zapada gde ih čeka uspešniji iz okršaja Dalasa i Oklahoma Sitija.
„Želim da pošaljem poruku Jokiću. Nadamo se da će da pobede i u šestoj utakmici i da će da uđe u polufinale (celog plej-ofa), protiv Dalasa ili Oklahome“, rekao je Vlahović posle meča u kojem je kao strelac doneo Juventusu trofej.
Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije, pošto su sinoć u Rimu u finalu ovog takmičenja pobedili Atalantu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Vlahović.
Potom je imao poruku za navijače Juventusa.
„Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu“, rekao je Vlahović.
Juventus je već obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 67 bodova. Inter je ubedljivo prvi sa 92 boda dva kola pre kraja šampionata.
Juventus je sinoć osvojio rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.
„To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas“, naveo je napadač Juventusa.
Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.
„Ovo je moj prvi trofej sa Juventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, neverovatno je osvojiti trofej sa Juventusom. Želim još mnogo pobeda i trofeja sa ovim klubom", zaključio je Vlahović.
Nikola Đurišić - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2024
SPORT
Đurišić odličan na pripremama za NBA draft /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala