- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Umesto razumevanja – kritike, pa oglašavanje srpskog fudbalera: „Vraćam se, donećemo odluku“

© Sputnik / Elena RuskoNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2024
Pratite nas
Srpski fudbaler Nemanja Matić najavio je da se vraća u Ren i da će zajedno sa rukovodstvom kluba doneti odluku o narednim koracima pošto je klub prethodno objavio saopštenje u kom je osudio njegovo ponašanje.
Nemanja Matić je, nakon što je iznenada otišao iz Rena, objasnio da je problem nastao zato što nije uspeo da upiše decu u internacionalnu školu.
"Nažalost, zbog moje greške, nisam uspeo da moju privatnu situaciju prilagodim profesionalnoj. Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu, u koju su išli od početka školovanja. Zato sam bio odsutan u prethodna tri dana, da bih probao da rešim ovaj veliki problem za mene i moju porodicu i vraćam se u Ren, gde ću zajedno sa čelnicima kluba doneti odluku o narednim koracima", napisao je Matić.
Nemanja Matić je istakao da je prošlog leta bio počašćen pozivom Rena da postanem važan deo ambicioznog projekta, kojem je bio potreban igrač njegovih karakteristika i iskustva.
"Posle šest meseci u klubu mogu samo da potvrdim da je naš klub postao izuzetan zbog svih igrača, a pogotovo mladima", dodao je on.
Ranije je Ren, umesto usmeneog i ljudskog razgovora sa velikanom svetskog fudbala, izdao javnosaopštenje u kom je kritikovao Matića i naveo da čeka njegovo objašnjenje, odlučan da "preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese".
"Matićevo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu", navedeno je u saopštenju francuskog kluba.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala