00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
20:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
20:30
30 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
21:00
30 min
MOJ POGLED NA RUSIJU
07:00
30 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
17:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
17:30
30 min
MILJANOV KORNER
Realnost je da se Partizan i Zvezda bore za mesto u plej-inu
20:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
„Rozanov“
20:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri
 - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Kad čujete čemu služe peteljke od paprika, nikada ih više nećete bacati

CC0 / Pixabay / paprike
paprike - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2022
Pratite nas
Paprika je savršena za skoro sve što vam padne na pamet da skuvate. Odlične su pečene, napunjene, ili u ajvaru… ali ni peteljke nisu za bacanje.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kada pripremate paprike verovatno je prvo što uradite da bacite peteljke. A to je velika greška jer tako sebi uskraćujete dodatno uživanje u jelu.
Naime, umesto da ih bacite, stavite ih u kesu i „spakujte“ u zamrzivač. Kada prođe leto i sezona paprika, to ne znači da ćete se odreći njihovog čarobnog ukusa.
Da biste zimi obogatili svako jelo, izvadite peteljke iz zamrzivača i ubacite ih u hranu koju spremate. Koriste se kao začin i mogu da se dodaju u supu, variva, meso.
Peteljke potom iz gotovog jela obavezno izvadite i bacite.
Bilo koji obrok pripremljen od ovako neobičnog začina biće mnogo ukusniji i aromatičniji, prenela je „Krstarica“.
Kuvanje - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2022
DRUŠTVO
Greške koje često pravimo tokom pripreme jela
Paprika veća od šake u marketu - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2021
RUSIJA
Ruski lekar preporučuje univerzalni proizvod za ljude sa slabim srcem
Kiseli kupus - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2021
Koje povrće jesti sirovo, koje je bolje kada je obrađeno, a koje je "kralj povrća"
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala