00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
SPUTNJIK INTERVJU
16:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
20:00
60 min
ENERGIJA SPUTNJIKA
21:00
30 min
ENERGIJA SPUTNJIKA
07:00
30 min
SPUTNJIK SPORT
Čekajući Novakovu dva'es petu - i novi ples Karijevih majstora
16:00
30 min
VESTI (repriza)
Kako je Republika Srpska, 33 godine nakon osnivanja, uspela da opstane uz sve pritiske?
16:30
30 min
OD ČETVRTKA DO ČETVRTKA
Ljubinka Milinčić: Tokom 2024. ubijena je demokratija u svetu, a šta nas tek sada čeka...
17:00
49 min
PROROK
Kakve će biti posledice iznenadnog preokreta u Rumuniji
17:49
11 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

„Kuvajte sa Sputnjikom“: Ukusni gruzijski hleb sa pireom od tikve (video)

© Jutjub/SputnjikGruzijski hleb
Gruzijski hleb - Sputnik Srbija
Pratite nas
U ovom izdanju rubrike emisije „Kuvajte sa Sputnjikom“ predstavljamo vam jedan od najpopularnijih specijaliteta gruzijske kuhinje — hleb sa pireom od tikve.

Pogledajte video!

Sastojci:

kilogram i po brašna,

50 grama svežeg kvasca,

20 grama soli,

80 grama šećera,

400 grama pirea od tikve,

600-700 mililitara mleka.

Način pripreme:

Najpre se u zagrejano mleko dodaju šećer, sveži kvasac, brašno i so, a zatim se u tako dobijenu smesu doda pire od tikve. Ostavlja se na toplom mestu da naraste. Naraslo testo se oblikuje, stavlja u rernu i peče 45 minuta: najpre 10 minuta na temperaturi od 220 stepeni, a potom 35 minuta na temperaturi od 180 stepeni. Nakon pečenja hleb se vadi iz rerna i ostavlja da se hladi.

Prijatno!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala