SPORT

Zvezda sija na vrhu, a Željko pred Makabi poručuje: „Bez srljanja“

Željko Obradović, trener Partizana, izjavio je da očekuje zahtevnu utakmicu protiv Makabija iz Tel Aviva u četvrtom kolu Evrolige. Crno-beli u četvrtak od 20 sati i pet minuta igraju meč duplog kola Evrolige, dok će Crvena zvezda koja je jedina neporažena posle tri uvodna kola, u petak ugostiti Barselonu.
Sputnik
Partizan je posle dva vezana poraza na otvaranju nove sezone Evrolige, uspeo bez većih problema da izađe na kraj sa Bajern Minhenom pred svojim navijačima. Sada će crno-beli ponovo biti domaćini.
„Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica. Treba da se pripremimo da odigramo pametno i strpljivo i bez srljanja. Ono što je karakteristično za igru Makabija, imaju visok ritam i za to su zaslužni njihovi bekovi, čak i Li, koji se priključio pre nekoliko dana. Tu su Blat i Dibartolomeo“, rekao je Obradović po završetku treninga novinarima.
Trener Parizana je upozorio da rival upućuje dosta šuteva za tri poena posle kojih ide na skok u napadu.
„To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da im ne dozvolimo lagan kontranapad i sekundarni kontanapad. Imaju dosta akcija posle tajm-auta. Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica“, rekao je Obradović.
Istakao je da ne zna koliko će ljudi moći da prisustvuje utakmici i da će se sve bolje čuti zbog manjeg broja navijača.
Partizan je u prošlom kolu zabeležio prvu evroligašku pobedu, a Obradović naglašava da je važno što je ekipa dobro odigrala u prelomnim trenucima utakmice.
SPORT
Kraj za Đerea u Stokholmu – Kecmanović može do Amerikanca po osvetu
„Meni je jasno dokle ovaj tim može da ide. Važno je da ekipa dobro reaguje, juče je ekipa dobro reagovala. Video-analiza je nešto što pomaže igračima da shvate gde su grešili“, izjavio je trener Partizana i saopštio da su svi igrači zdravi i spremni za meč.
Partizan posle tri kola ima jednu pobedu i dva poraza, dok Makabi ima učinak 2-1, dok je Zvezda jedini neporaženi tim u Evroligi sa skorom 3-0, jer je Monako u sredu uveče izgubio od Barselone u Kataloniji.
Tok susreta Partizan – Makabi Tel Aviv moći ćete da pratite uživo u tekstualnom prenosu uz Sputnjik.
SPORT
Panterovo veče za veliku radost Zvezde!
Komentar