SPORT

Zvezda zadržala „malog Mesija“ – stigla nagrada za derbi

Andrija Maksimović, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine, objavio je klub.
Sputnik
Oduševio je Andrija Maksimović javnost u večitom derbiju, upisao je i asistenciju, a onda je ubrzo stigla i nagrada za 17-godišnjaka. Malo ga ljudi i poznaje po imenu jer je stekao nadimak „mali Mesi“.
Mladi fudbaler produžio je ugovor na još tri godine, a o njegovim kvalitetima govorio je i Mitar Mrkela, sportski direktor kluba.
„Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera“ , rekao je Mrkela.
Mladi Maksimović bio je izuzetno zadovoljan zbog novog ugovora.
„Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona“, rekao je Maksimović.
SPORT
Partizan potvrdio dolazak Miloševića – poznato i ko će posle Stanojevića na klupu
Komentar