SPORT

Ivanić i Spajić složni: Ostaje žal

Prve utiske posle meča Crvene zvezde i Benfike izneli su Mirko Ivanić i Uroš Spajić koji su se složili da su crveno-beli mogli da izgledaju mnogo bolje na terenu naročito u prvom poluvremenu.
Sputnik
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike rezultatom 2:1 u prvom kolu Lige šampiona, a presudilo je prvo poluvreme u kom su crveno-beli napravili greške koje je protivnik iskoristio.
„Svako ko je gledao utakmicu, može da kaže da je prvo poluvreme odlučilo pobednika. Naša loša koncentracija od početka skupo nas je koštala. Liga šampiona je ozbiljno takmičenje, brzo je stigla kazna“, rekao je Mirko Ivanić posle meča.
Razgovali su crveno-beli u svlačionici i zaigrali drugo poluvreme daleko bolje.
„Drugo poluvreme bila je i druga priča. Namestili smo se u svlačionici i bilo je mogo bolje. Ostaje žal u stomaku što nismo izvukli više i ovo je najgori osećaj, kad imate osećaj da ste mogli više i nije tako završeno…“, rekao je Ivanić.
Svoje viđenje meča izneo je i Uroš Spajić.
„Ne bih rekao da je samo rani gol odlučio pobednika. Najgore je kad se završi meč i znao si da možeš mnogo više“, rekao je Spajić za „RTS“.
Kao i Ivanić složio se i Spajić da su prvo i drugo poluvreme bili kao dve različite utakmice.
„Loše smo ušli u meč, Portugalci su jaki na tranziciji i uspeli su da nas kazne. I taj slobodan udarac, na nivou Lige šapiona, nije retkost. Najjače klupsko takmičenje ne ostavlja prostor za lošije reakcije. U drugom poluvremenu sve je bilo drugačije, neke pošte 50:50 nisu završavale kod nas, samo sitnice mogle su da okrenu na drugu stranu“, rekao je Spajić.
Za kraj je poručio da ostaje žal zbog neiskorišćenih prilika u drugom poluvremenu.
„Nije mala stvar kad veliku Benfiku spakujete u šesnaesterac. Imamo za čim da žalimo…“, zaključio je Spajić.
Fudbaleri Zvezde nemaju puno vremena za odmor, već u ponedeljak očekuje ih večiti derbi protiv Partizana. Naredni meč u Ligi šampiona igraće prvog oktobra protiv Intera u Milanu.
SPORT
Pad koji čeka Novaka i kako ga izbeći?
Komentar