SPORT

Povreda Milutinova zbog koje strepi Zvezda

Srpski centar Nikola Milutinov povredio se na treningu Olimpijakosa, nakon što je izvrnuo desni zglob, zbog čega će morati na dodatne lekarske preglede, objavili su grčki mediji.
Sputnik
Iskusni centar koji dominira u reketu već je imao problema s povredama prošle godine, kada je doživeo frakturu leve noge, pa su u Olimpijakosu izuzetno oprezni i pažljivo prate situaciju.
Zdravstveno stanje srpskog reprezentativca moglo bi da ima uticaj i na transfer njegovog klupskog kolega Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu.
Jasno je da bi ozbiljnija povreda i te kako zakomplikovala situaciju i da ne ide na ruku crveno-belima, koji uveliko rade na povratku Filipa Petruševa na Mali Kalemegdan.
Iako je u poslednje vreme konstantno aktuelna priča da će Zvezda dovesti Petruševa, koji je igrao fantastično na Olimpijskim igrama u Parizu gde su Orlovi osvojili bronzanu medalju, od toga za sada nema ništa zvanično i veliko je pitanje da li će se dogoditi, ukoliko se ne ispostavi da je povreda Milutinova lakše prirode.
Problem pravi i povreda još jednog centra Olimpijakosa Mustafe Fala, pa su jedini zdravi zdravi krilni centri Saša Vezenkov i Filip Petrušev, a jedini pravi pravi zdravi centar je Mozes Rajt.
SPORT
Počelo je – uspešno! Partizan stigao do trofeja u Italiji
Komentar