SPORT

Partizanu samo bod: Crno-belima u završnici poništen gol

Fudbaleri Partizana i IMT-a završili su meč četvrtog kola Superlige rezultatom 0:0.
Sputnik
Dugo se čekalo na konkretniju priliku na meču Partizana i IMT-a, a prvu šansu imao je Lutovac u 30. minutu međutim lopta nije ušla u gol. Nije puno vremena prošlo u prilici se našao Trifunović, ali njegov šut je izblokiran.
Sa druge strane IMT je imao tri šuta u okvir gola i činio se opasnijim, ali to nije bilo dovoljno da povedu pa je tako posle prvih 45 minuta rezultat bio 0:0.
Drugo poluvreme jedva da je počelo kada je moralo da bude prekinuto jer su navijači bacali patike na teren. Posle kratke pauze igra je nastavljena i konačno je viđen malo bolji fudbal.
Ofanzivniji su bili crno-beli u drugom delu utakmice, uglavnom su držali loptu, ali nije bilo nijedne opasnije pretnje. Uprkos tome što je Partizan kontrolisao ritam utakmice, ponovo su fudbaleri IMT-a došli do bolje šanse za gol, ali spasao je crno-bele sjajni Jovanović.
Sve je vodilo ka remiju, ali u 75. minutu na teren je ušao Severina koji je deset minuta kasnije postigao pogodak za 1:0. Međutim, nisu mogli crno-beli previše da se raduju jer je VAR proverao gol i on je na kraju poništen zbog igranja rukom.
Na kraju utakmica je završena rezultatom 0:0.
SPORT
Nikad otpisani – nikad „adio“
Komentar