SPORT

Mira i Dijana osvojile srebro za Rusiju

Mira Andrejeva i Dijana Šnajder, ruske teniserke, osvojile su srebrnu medalju u ženskom dublu na aktuelnom takmičenju. Sjajne Ruskinje zaustavljene su tek u finalu gde su poražene od italijanskog tandema Sare Erani i Jasmin Paolini rezultatom 2:6, 6:1, 10:7.
Sputnik
Fantastičan turnir imale su Mira Andrejeva i Dijana Šnajder koje su bez bilo kakvih priprema otišle da igraju dubl i stigle do finala. Na taj način donele su Rusiji srebrnu medalju.
Nažalost, zbog apsurdnih pravila, morale su da igraju kao neutralni sportisti, bez obeležja svoje zemlje, ali znale su ruske teniserke za koga igraju i ništa nije moglo da ih spreči da ih meča u meč prave senzaciju.
Na kraju su ih zaustavile Italijanke i to posle preokreta.
Osvojile su Ruskinje prvi set i to dopustivši protivnicama svega dva gema, ali su pale u drugom setu, Erani i Paolini su bile dosta bolje i tako rutinski izborile treći set u kom potom takođe bile bolje.
Obe ruske teniserke izuzetno su mlade, ove godine beležile su sjajne uspehe, a rezultati se tek očekuju. Njihov dolazak do finala ogromno je iznenađenje, a medalja neverovatan uspeh.
SPORT
Đoković doneo zlato Srbiji, odbojkašice poražene, basketaši eliminisani u četvrtfinalu!
Komentar